També forma part del primer grup de seguiment nacional de la RFESS

La socorrista Lola Caballero, pertanyent al Club Natació SOS Bétera, està sent notícia aquestes últimes setmanes per dos fets esportius d’especial rellevància nacional i internacional.

Lola Caballero apareix en el rànquing dels socorristes que disposen de mínimes per a participar en la pròxima edició dels World Games, que se celebraran a Birmingham (els Estats Units) l’any vinent, i que ha sigut habilitat per la Federació Internacional de Salvament (ILS, en les seues sigles en anglés).

Posseeix la millor marca mundial, fins al moment, en la prova de 200 metres súper socorrista, prova en la qual en l’anterior campionat d’Espanya va batre el rècord nacional i va tornar a batre’l en el campionat autonòmic celebrat a Elx aquest mes d’Abril.

Lola Caballero, a més, forma part del primer grup de seguiment nacional de salvament i socorrisme de piscina de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme (*RFESS), l’objectiu del qual és possibilitar accions conjuntes i individuals que milloren el rendiment esportiu per a l’elaboració de les convocatòries de la selecció nacional, tant per a les concentracions com per a les cites internacionals.

Aquesta socorrista (2004) posseeix des d’aquest passat mes d’Abril tres rècords autonòmics, un d’ells en categoria absoluta (més de 18 anys), la qual cosa situa al Club SOS Bétera entre els millors clubs autonòmics i nacionals.

Els pròxims dies 8 i 9 de maig la socorrista, juntament amb el seu equip, es desplaçarà al *Open Internacional en la localitat alacantina de Torrevieja, on intentarà tornar a estar entre els primers llocs nacionals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia