El pròxim divendres, 7 de maig tindrà lloc a Bétera una Màster Class de Dansa Urbana de la mà de Bea Black. Aquesta activitat es celebrarà de 18.00 a 20.00 hores als jardins de Casa Nebot.

Qui desitge participar poden inscriure’s fins al dia 6 de maig, fent una captura del codi QR del cartell o visitant la pàgina de nacidosdelatierra.com/Betera2021: clic ací. No obstant, es recomanable no esperar fins a l’última hora, ja que les places són limitades.

Qui desitge obtindre més informació també pot enviar un correu a joventut@betera.es o cridar al telèfon: 647 380 310.

Aquesta activitat s’emmarca dins el Projecte Anual de Cultura Urbana 2021, posat en marxa per l’àrea de Joventut municipal de Bétera amb la participació del col·lectiu Nacidos de la tierra

Nacidos de la Tierra” és un grup format per Kasú (Lima/Perú), Meser (València/Espanya) i El Expecialista (Córdoba/España).

Va iniciar la seua carrera en 2006, quan Kasú, Meser i Malakai (productor i Dj britànic) es van unir per a la realització d’un primer treball en comú. Aquesta mescla d’orígens i estils individuals, que cadascun portava amb si, els va portar a formalitzar l’agrupació amb un nom que havia de transmetre la seua filosofia i la peculiaritat que cada integrant procedisca d’un lloc diferent del planeta, d’ací el nom de “Nacidos de la Tierra“.

La dansa com a expressió aconsegueix apoderament a través de treballar la confiança personal, reforçar la constància i l’entrenament continu però sobretot de nodrir-se de les emocions pròpies per a transmetre. En les classes de Dansa Urbana es crea un espai d’Oci Positiu on gaudir de la música, del coneixement del cos, de deixar-se portar per a canalitzar emocions i d’aprendre coreografies de la mà d’una gran ballarina i coreògrafa de prestigi internacional com Beatriz Black. És una activitat dirigida a tots els públics que busquen un alliberament d’energia pura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia