El passat dimecres, 28 d’abril, Esquerra Unida de Bétera, ens va enviar una nota de premsa on demandava que era necessari el desenvolupament d’una “campanya de resenyalització davant el mal estat de senyalització d’una gran part dels passos de vianants del nostre municipi” (fer clic ací per a ampliar la informació).

Posteriorment, dijous 29 d’abril, a les Xarxes Socials municipals oficials s’informava de l’actuació a l’Avinguda Diputació i Ronda Oest, seguint amb el Pla d’Asfaltat municipal. Així, segons s’indica, es continua pavimentant totes les zones previstes a fi de condicionar el deteriorat estat dels vials de la localitat.

Entre les accions de millora es contemplen les següents:

  • Asfaltat.
  • Eliminació de foradades i sots.
  • Pintura viària.
  • Instal·lació de regruixos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia