En COABE, la Cooperativa Agrícola de Bétera, ofereixen el servei d’assegurances generals sempre al millor preu. Això és possible perquè treballen amb les companyies més importants del mercat, comparen les cobertures i preus per a aconseguir la total personalització i t’ofereixen la que millor s’ajuste. 

Recorda que t’assessoren en tota mena d’assegurances generals: d’automòbil, maquinària agrícola, casetes de reg, vida, multirisc, comerç, habitatge i salut, comparant entre les companyies líder del mercat: Generali, Axa, Pelayo, ASISA, Adeslas, Sanitas, Helvetia, Mapfre, Plus ultra, Liberty, ARAG, ERV, Reale, Allianz i PM mallorquina. 

Coneix més sobre com pots millorar el teu segur, deixa’t assessorar en la nostra Seu Social en C/ Trinquet 4, 46117, Bétera (València) o telefona’ns al 96 160 27 51.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia