Caixa Popular-Caixa Rural Cooperativa de Crèdit Valenciana, d’ara en avant Caixa Popular, va signar fa unes setmanes un conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). El director de l’Oficina de Mas Camarena, Héctor Chust i Navarro i el Secretari de la mencionada associació de comerciants, Carlos Masip i Abad, han sigut els encarregats de signar aquest conveni en representació de les dues entitats.

Tant Caixa Popular com l’ACB persegueixen, amb aquest conveni, millorar l’actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball en Bétera. En definitiva, l’objectiu és oferir condicions avantatjoses en els productes i serveis financers a tots els comerços associats a l’ACB i col·lectiu de treball d’aquesta.

El present conveni de col·laboració tindrà vigència durant un any. No obstant això, una vegada arribat el venciment, les parts valoraran el resultat, podent acordar la subscripció d’un nou conveni adaptat i, d’aquesta manera continuar amb la col·laboració.

Són diversos els productes que Caixa Popular ofereix als comerços associats. Així, els associats a l’ACB tindran condicions especials en els comptes que s’òbriguen a Caixa Popular.

Caixa Popular també posa a disposició dels associats una gamma de productes financers amb condicions especials, com per exemple préstecs i pólisses de crèdit. També s’oferiran diverses opcions i mitjans de pagament per a brindar facilitats.

També hi haurà aplicatius per a gestionar el negoci, així com plans d’estalvi, previsió i assegurances.

L’Associació de Comerciants de Bétera comunicarà i difondrà aquest conveni i totes les accions dutes a terme a través d’ell, perquè els associats puguen conéixer al detall totes les pretacions d’aquest citat conveni.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia