Al ple de Bétera del mes de maig, celebrat aquest dilluns, es van presentar dues mocions. La primera d’elles, per part del grup polític VOX.

En aquesta proposició s’instava el equip de govern a la creació d’una comissió de seguiment de l’estat de les proposicions aprovades en el ple. Aquesta comissió hauria d’estar formada per l’excel·lentíssima senyora alcaldessa i un membre, almenys, de cada partit polític amb representació en el consistori. Aquesta comissió hauria d’elaborar un informe amb el grau de compliment i explicació de l’estat d’execució d’aquestes, la qual cosa es publicaria en el portal de transparència de l’Ajuntament de Bétera.

El portaveu de Vox, Fidel Valcarce, va realitzar una explicació de la intenció d’aquesta proposta. Així, va declarar que l’objectiu principal és que moltes mocions de les presentades i aprovades en el ple no es quedaren a meitat camine o es demoraren massa i que els veïns pogueren anar coneixent l’estat del procés en el qual es trobava cada moció.

Aquesta moció no va prosperar, votant només a favor d’ella Vox i comptant amb l’abstenció del grup Ciutadans i el Partit Popular i els vots en contra del grup Mas Camarena-Torre en Conill, Compromís i PSPV-PSOE.

El rebuig o l’abstenció a aquesta moció es va argumentar amb la ja existència d’eines per a dur a terme aquest procés, encara que es va reconéixer que calia millorar la manera en la qual s’està executant.

A continuació, compartim un vídeo amb la intervenció dels diferents grups en aquesta moció:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia