La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania en la pàgina web, informació sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 per grups d’edat.

Així, des de l’enllaç consultar ací de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat, es pot accedir a l’apartat vacunació per grups d’edat que s’anirà actualitzant setmanalment.

En cada grup de vacunació s’especifica quan es rebrà la invitació per a vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en el cas que alguna persona no haguera pogut acudir a la seua primera cita.

Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que apareixen en la targeta SIP de els/as pacients estiguen actualitzats, perquè en el moment haja de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aqueixes dades siguen els correctes. Es pot realitzar aquest tràmit des deconsultar aquí

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer al telèfon 900 300 555, on el personal format sobre aquest tema, atendran i respondran qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Sanitat recorda que un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver sigut vacunat/a, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot al qual pertany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia