Demà divendres, 7 de maig, Bétera acollirà una Màster Class de Dansa Urbana de la mà de Bea Black. Aquesta activitat es celebrarà de 18.00 a 20.00 hores als jardins de Casa Nebot.

Qui desitge participar pot inscriure’s fins hui dijous, 6 de maig, fent una captura del codi QR del cartell o visitant la pàgina de nacidosdelatierra.com/Betera2021: clic ací.

Qui desitge obtindre més informació també pot enviar un correu a joventut@betera.es o cridar al telèfon: 647 380 310.

Aquesta activitat s’emmarca dins el Projecte Anual de Cultura Urbana 2021, posat en marxa per l’àrea de Joventut municipal de Bétera amb la participació del col·lectiu Nacidos de la tierra.

Dins d’aquest mateix projecte, aquest dissabte, 08 de maig, es durà a terme un taller gratuït de Slackline al parc del Junqueral, de la mà de l’Associació Slackline València i el col·lectiu Nacidos de la tierra.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al pròxim divendres 7 de maig. No obstant, es recomanable no esperar fins a l’última hora, ja que les places són limitades.

Les inscripcions es poden dur a terme fent una captura del codi QR del cartell o visitant la pàgina de nacidosdelatierra.com/Betera2021: clic ací.

Qui desitge obtindre més informació també pot enviar un correu a joventut@betera.es o cridar al telèfon: 647 380 310.

Nacidos de la Tierra” és un grup format per Kasú (Lima/Perú), Meser (València/Espanya) i El Expecialista (Córdoba/España).

Va iniciar la seua carrera en 2006, quan Kasú, Meser i Malakai (productor i Dj britànic) es van unir per a la realització d’un primer treball en comú. Aquesta mescla d’orígens i estils individuals, que cadascun portava amb si, els va portar a formalitzar l’agrupació amb un nom que havia de transmetre la seua filosofia i la peculiaritat que cada integrant procedisca d’un lloc diferent del planeta, d’ací el nom de “Nacidos de la Tierra“.

D’una banda, amb la Màster Class de Dansa Urbana, la dansa com a expressió aconsegueix apoderament a través de treballar la confiança personal, reforçar la constància i l’entrenament continu però sobretot de nodrir-se de les emocions pròpies per a transmetre. En les classes de Dansa Urbana es crea un espai d’Oci Positiu on gaudir de la música, del coneixement del cos, de deixar-se portar per a canalitzar emocions i d’aprendre coreografies de la mà d’una gran ballarina i coreògrafa de prestigi internacional com Beatriz Black. És una activitat dirigida a tots els públics que busquen un alliberament d’energia pura.

Així mateix, l’Associació Slackline València pretén fomentar l’esport Slackline en totes les seues modalitats.

El slackline és un esport d’equilibri en el qual s’usa una cinta que s’enganxa entre dos punts d’ancoratge, generalment arbres, i es tiba. A diferència del funambulisme, en el qual es camina sobre un cable metàl·lic totalment tibant o de la cinta fluixa en el qual s’usa una corda, en el slackline es camina sobre una cinta plana de niló o polièster. En la cinta slackline no s’usa cap eina per a ajudar-se a mantindre l’equilibri, tal com vares o altres mitjans.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia