Aquest dissabte, 8 de maig, a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera s’estrenarà la programació municipal cultural del mes de maig.

Gisela “La Veu de Disney”, serà l’encarregada d’obrir aquesta programació, i ho farà amb dues sessios: a les 17.00 i a les 19.00 hores.

Des que va eixir del primer Operació Triomf, Gisela no ha parat de treballar en  el Món de la música i ha dut a terme una gran trajectòria en Disney.

A Espanya, Gisela ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules de Walt Disney Pictures com Frozen: El regne del gel, Encantada: La història de Giselle, Peter Pan 2: Retorn al país de Mai de la vida o La Bella i la Bèstia, d’Universal Pictures com Barbie, la princesa i la costurera així com de Filmax. La cantant ha desenvolupat la seua carrera en el teatre i el musical.

Per segona ocasió, Bétera tindrà l’oportunitat de disfrutar de la seua veu.
L’entrada és gratuïta i la reserva anticipada de butaques s’efectuarà entre les 11:00h i les 13:00h del mateix dissabte 8 de maig a l’Auditori. Es podrà reservar 2 butaques per persona.
 
Cal recordar que les activitats culturals es duran a terme baix les normes sanitàries estipulades i sempre que la situació de la pandèmia ho permeta.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia