En el passat ple ordinario del mes de maig, celebrat aquest dilluns, el regidor municipal de Compromís, Joano Baudés, va realitzar diverses preguntes dins el torn de precs i preguntes.

En aquest sentit, Baudés, va parlar sobre la vacunació i la gent de Bétera que ha d’anar a Paterna a vacunar-se.

“Hem vist com, a través de Xarxes Socials, la gent s’ha mobilitzat per a donar un servei al veí del poble. Agraïm molt, a la gent que ho ha fet. Jo crec que és tot un gest per part de la ciutadania d’este poble que s’organitzen i puguen ajudar a molta gent a desplaçar-se a Paterna. Però jo crec que encara queden dies perquè òbriga el centre de Bétera, no sé exactament quant la veritat, i sí que veig que seria convenient que l’Ajuntament puguera valorar (si no s’ha valorat ja), la possibilitat de donar alguna classe de servei també municipal a la ciutadania que necessita desplaçar-se fora de Bétera”, va exposar l’edil.

El regidor municipal de Sanitat, Carlos Abad, va explicar que “si la campanya de vacunació l’hagueren començat en Bétera, tal i com s’havia previst l’1 d’abril, no hi haguera fet falta cap classe de trasllats. No diré que ens hagen estat marejat, però quasi. Per a resumir, hui a migdia hem tingut una reunió amb el Coordinador General de la zona de Camp de Túria i al final ens ha confirmat que la vacunació començarà en Bétera el dia 24 de maig. Se vacunarà de matí i de vesprada. La duració no me l’ha pogut confirmar perquè dependerà també del personal sanitari que puguen dur, ja que amb el de Bétera no serà suficient. Ell insisteix en que col·laboració total. Sí que és cert que en Paterna l’ha hi ha hagut perquè els de Bétera estan vacunant allí i no sols hi ha infermers, sino que també hi ha metges”.

“D’ací al 24 de maig, l’equip de govern de Bétera encara no s’ha reunit per a veure com es pot ajudar, però procurarem veure-ho el més prompte possible i si es pot ajudar a la gent, m’imagine que ho farem”, va concloure Abad.

Per la seua banda, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va indicar que “L’Ajuntament per descomptat està atenent les peticions que ens arriben fins al Consistori i una de les peticions va ser des de la Mancomunitat Camp de Túria. La regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Llíria ens va demanar col·laboració en personal per a la vacunació en Llíria. Així, Bétera està deixant dues persones o una persona (depén de com tenim els nostres serveis, i totes les setmanes està anant personal de l’Ajuntament a Llíria a col·laborar i a ajudar en la tasca de la vacunació”.

A continuació, compartim un vídeo am les intervencions sobre aquest assumpte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia