És el resultat de diverses queixes formulades per l’Associació de Veïns del Camí Paterna, en les quals es demanaven explicacions per l’exclusió de diverses partides del pressupost aprovat en 2019 en el qual s’anaven a instal·lar punts de llum a la urbanització i una línia d’autobús que travessava la zona. Totes dues peticions van ser incomplides i les partides fetes desaparéixer, sense que els veïns sapiem el vertader destí de les quantitats pressupostades, ni el Síndic de Greuges ha pogut obtindre resposta a les seues peticions.

Bétera es converteix així en un dels Ajuntaments que desatenen completament a la Institució que els veïns i veïnes tenim com a última frontera: El Síndic de Greuges.

Des de l’Associació de Veïns de Camí Paterna, que hem realitzat aquestes queixes, per mitjà, de Luis Poveda membre de la Junta Directiva, estudiarem aquesta falta de consideració amb nosaltres/as i amb la Institució del Defensor del Poble valencià, per la qual cosa no descartem acudir al Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana.

 

 

En Betera, a  7  de Mayo  de 2021, Luis Enrique Poveda.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia