El departament municipal de Drets Socials de Bétera ha posat en marxa una iniciativa per a fomentar els hàbits saludables entre la població adulta de més de 55 anys.

Aixi, s’ha publicat un quadern d’activitats cognitives i físiques per a mantindre actius als seus majors. Aquest projecte forma part del programa Bétera Saludable que va impulsar l’àrea de Drets Socials l’any passat i a través del qual, tots els dilluns, dimecres i divendres els majors de Bétera poden continuar exercitant el seu cos amb activitats audiovisuals de gimnàstica, ball i zumba de manera online.

El quadern es compon de dues parts, d’una banda, les activitats cognitives que comprenen diferents exercicis de lectura, comprensió i anàlisi. I per un altre, activitats físiques per a exercitar el cos en diferents rutines. A més, també compta amb un espai sobre curiositats de Bétera que, en aquest primer exemplar, conta la història de l’edifici Casa Nebot.

Aquest quadern ja està disponible a les farmàcies de Bétera.

En definitiva, la principal finalitat d’aquest quadern no és un altre que millorar el rendiment i l’eficàcia en el funcionament de les capacitats cognitives, com la memòria, l’atenció o la percepció de la població més adulta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia