El Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, ha obert una convocatòria per a donar forma gràfica a la seua nova temporada teatral 2021-22, amb l’objectiu de promoure la creativitat gràfica i el disseny. En paraules de la diputada de Teatres, Glòria Tello, es pretén “donar l’oportunitat als grans dissenyadors i dissenyadores que tenim a les nostres terres de col·laborar en la imatge gràfica de les produccions de l’Escalante, a més de seguir amb bones pràctiques de selecció”.

 

Referent de les arts escèniques per al públic infantil, juvenil i familiar, l’Escalante obri així un procés de selecció destinat als professionals i empreses del sector del disseny, la il·lustració i la publicitat, amb les idees i la imaginació dels quals busca vestir i renovar la imatge gràfica del centre, al voltant de la qual es desenvoluparan la resta de creativitats de tots els seus materials informatius i promocionals.

 

Una proposta que inclou l’adaptació de la imatge creada a diversos formats, tant impresos com digitals, amb els quals es confeccionaran i maquetaran els programes de mà del teatre, fullets de la programació anual, cartells, roll ups, lones o les adaptacions específiques per a premsa, publicitat, web i xarxes socials. Els seleccionats i seleccionades en esta convocatòria hauran de realitzar també la creació de la imatge per a les produccions pròpies del centre, així com la dels seus diversos cicles escènics.

 

El pressupost assignat per a tot el treball és de 13.000 euros més IVA, i el termini de presentació conclou el pròxim 17 de maig. Les persones o empreses interessades hauran de presentar la seua candidatura amb un portafolis representatiu dels seus treballs que, en la mesura que siga possible, incidisquen en la mirada que el Teatre Escalante té de les arts per a la infància i joventut, al costat d’un currículum professional. Tota la documentació s’enviarà, preferiblement en un únic arxiu en format PDF, al correu electrònic protocol.escalante@dival.es tot indicant en l’assumpte ‘Candidatura Imatge Escalante 21-22’.

 

El comité de selecció que valorarà els materials rebuts i decidirà l’adjudicació de l’encàrrec estarà format pel personal de l’Escalante, i tres vocals adscrits a l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV) i l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAD). Cap membre del comité de selecció podrà tindre relació directa o estar involucrat amb les candidatures presentades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia