Totes les persones de 70 a 74 anys de la Comunitat Valenciana hauran rebut la setmana que ve almenys una dosi de la vacuna enfront de la COVID-19.

De fet, la Conselleria de Sanitat està citant a totes les persones d’aquest grup d’edat, de manera que aquesta setmana ja haurà finalitzat el procés d’immunització enfront del coronavirus del grup d’edat de 70 a 74 anys. En concret, serà la primera dosi per als quals estan sent vacunats amb Pfizer o Moderna, i la immunització completa per als quals reben la vacuna de Janssen.

En aquest sentit, les persones d’edats entre 70 i 72 anys estan sent citades en els grans espais de vacunació i estan rebent la cita via SMS. Quant a la població compresa en el grup d’edat de 73 i 74 anys, Sanitat està administrant la vacuna en els centres de salut i se’ls està citant via telefònica.

D’altra banda, a partir del dia 17 de maig, Sanitat iniciarà la vacunació de les persones que es troben en el grup d’edat entre 59 i 55 anys. Per a aquest grup de població, Sanitat té reservades en aquests moments més de 100.000 dosi de vacunes.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania informació sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 per grups d’edat en aquest enllaç: consultar ací.

Finalmente, Sanitat recorda la importància que tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana comproven que les dades que apareixen la seua targeta *SIP estiguen actualitzats. Aquest tràmit es pot realitzar en el següent enllaç: consultar ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia