Tal com Betera.com va comentar fa uns dies, el regidor municipal de Compromís, Joano Baudés, va formular diverses preguntes en el ple de maig. En aquest sentit, Baudés va mencionar que havien vist la contractació d’un jurista per al tema de les llicències d’obra i urbanisme. Així, va preguntar si s’ha notat l’entrada d’obres majors, ja que pel que han estat parlant amb algunes immobiliàries i constructors, “la demanda de l’habitatge en Bétera està sent molt elevada”.

“Volia preguntar-li a la regidora d’Urbanisme si es nota l’increment d’obres majors al poble o si se segueix una tendència més o menys semblant a la d’anys anteriors. Pel que sembla, el tema de la pandèmia ha vingut també per a incrementar la demanda d’habitatge en urbanitzacions en zones disperses…”, va preguntar l’edil.

“Efectivament. No sabria fer una previsió perquè, òbviament, serà a futur, però el que sí que hem fet ja amb les arquitectes tant de llicències d’obra major com d’obra menor és veure aquest increment respecte a l’any passat. En els mesos que han passat d’aquesta comparativa, encara que la comparativa real no podrà ser fins que no hi haja passat l’any, aquest increment de mitja està rondant el doble”, va explicar la responsable d’Urbanisme, Eva Martínez.

“La veritat és que sí que s’ha notat. No sé si per les circumstàncies del Covid o per altres atractius que té Bétera per comunicacions o proximitats, però sí que hi ha interés amb el nostre municipi respecte a les llicències i s’ha notat moltíssim”, va afegir Martínez.

A continuació, compartim un vídeo amb les intervencions dels dos edils:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia