La Plaça Verdum de la Urbanització Torre en Conill de Bétera va ser aquest diumenge, 09 de maig, l’espai protagonista de l’espectacle teatral familiar “Les desventures de Sancho Panza“. Aquest espectacle estava previst per al passat 25 de maig, però a causa de les previsions meteorològiques, el consistori va decidir suspendre l’esdeveniment. Finalment, encara que al principi del matí va ploure un poc, el bon oratge va donar-se pas entre el núvols i l’obra per a tota la família va poder dur-se a terme.

Els allí presents van tindre l’oportunitat de gaudir de manera amena i divertida i amb tota la família de la gran obra de Cervantes.

A.M.B. Espectacles & Esdeveniments, va ser l’encarregat d’interpretar aquesta obra.

AMB Espectacles & Produccions és una companyia de contrastat prestigi i dilatada experiència, dirigida per Antonio Marí, dedicat durant més de 25 anys a la producció d’espectacles.

AMB compta en el seu haver amb l’organització d’un gran nombre d’espectacles per a artistes de fama nacional i internacional, orquestres, ballets internacionals, revistes i musicals, tenint una gran experiència en la producció d’espectacles.

A continuació, oferim une imatges de l’obra representada aquest diumenge:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia