Gisela “La Veu de Disney” va ser la protagonista de la vesprada del passat dissabte, 08 de maig, a Bétera.

L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollia dues sessions de l’espectacle d’aquesta artista, la qual es va descobrir en la primera edició d’Operación Triumfo.

A Espanya, Gisela ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules de Walt Disney Pictures com Frozen: El regne del gel, Encantada: La història de Giselle, Peter Pan 2: Retorn al país de Mai de la vida o La Bella i la Bèstia, d’Universal Pictures com Barbie, la princesa i la costurera així com de Filmax. La cantant ha desenvolupat la seua carrera en el teatre i el musical.

Gisela va interpretar, acompanyada d’altres ballarins i coristes, un bon nombre de temes populars de Disney. A més a més, els més menuts van tindre l’oportunitat de parlar amb ella i preguntar-li dubtes mentre actuava.
A continuació, oferim un vídeo gravat en la sessió de les 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia