Aquest passat dissabte, 08 de maig, es va realitzar un taller gratuït de Slackline al parc del Junqueral. L’Associació Slackline València i el col·lectiu Nacidos de la tierra van ser els encarregats d’organitzar aquesta iniciativa emmarcada dins del Projecte Anual de Cultura Urbana 2021 del departament municipal de Joventut de Bétera.

El slackline és un esport d’equilibri en el qual s’usa una cinta que s’enganxa entre dos punts d’ancoratge, generalment arbres, i es tiba. A diferència del funambulisme, en el qual es camina sobre un cable metàl·lic totalment tibant o de la cinta fluixa en el qual s’usa una corda, en el slackline es camina sobre una cinta plana de niló o polièster. En la cinta slackline no s’usa cap eina per a ajudar-se a mantindre l’equilibri, tal com vares o altres mitjans.

A continuació, oferim un vídeo sobre aquesta primera jornada. El pròxim dissabte, 15 de maig, es tornarà a realitzar lactivitat de 10.00 a 12.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia