Una de les bases del Resort Mas Camarena és l’oci familiar i tot el que això comporta, esport, diversió, oci infantil, menjar en família… Ací hi ha moltíssimes i diferents activitats per a realitzar, activitats amb animadors per als més xicotets, restaurant, cafeteria i gran centre esportiu, ara amb noves instal·lacions.

Des de Resort Mas Camarena s’ha fet una gran aposta per l’esport, per això compta amb una de les majors instal·lacions esportives de la zona. A més han creat escoles de tennis, pàdel, futbol i bàsquet.

Les instal·lacions de Resort Mas Camarena estan obertes tots els dies per a les famílies que vulguen gaudir d’oci, esport i gastronomia als peus de la Serra Calderona i a menys de 20 minutos de la ciutat de València.

 

Oci de qualitat

En el Resort Mas Camarena, els més xicotets compten amb monitors infantils i activitats dirigides, en les quals es diverteixen amb altres xiquets.

Cada cap de setmana s’organitzen activitats variades, animació lectora, conta contes, jocs a l’aire lliure, bubble futbol, passejos en trenet o tallers temàtics (teatre, cuina, meteorologia, creativitat, màgia, malabars…)

I per descomptat, tenen la possibilitat d’apuntar-se a les activitats esportives de futbol, bàsquet, pàdel, tennis i  els seus campus d’estiu especialitzats.

Gran parc infantil

Està compost per una zona amb una superfície de més de  400 m², aquesta àrea està pensada per als més xicotets, amb tot el mobiliari nou i dissenyat amb la seguretat i confortabilitat que necessiten els xiquets. En la qual trobem diferents gronxadors, castells, tobogans, zones de jocs… que sorprendran majors i xicotets.

A l’haver monitors i especialistes en oci infantil, els adults poden estar tranquils ja que els xiquets estan controlats en tot moment. El que els permet gaudir d’altres àrees del Resort com són per exemple la zona *chill-out, cafeteria o el restaurant.

Sports Centre

El Resort Mas Camarena compta amb un ampli Centre Esportiu en el qual els amants de l’esport podran gaudir de diferents opcions.

Les seues instal·lacions esportives són completament noves i disposen de camps de futbol 8 i 11, tots dos de gespa artificial amb graderies, il·luminació i vestuaris i amb possibilitat de ser llogats per particulars o equips esportius.

El tennis i el pàdel tenen un gran protagonisme en aquest espai, s’han instal·lat 6 pistes de tennis de terra batuda, 2 de resina i 6 pistes de pàdel panoràmiques. Amb el gran avantatge de comptar amb l’Acadèmia *GTennis en la qual ofereixen campus, classes i cursos per a xiquets i adults, tant de manera grupal com classes personalitzades.

També trobaràs una pista de 4 carrers d’atletisme, pista poliesportiva, gimnàs i piscina exterior amb zona independent per a xiquets.

I recentment inaugurat un pavelló multifuncional, amb 3 pistes de bàsquet cobertes, 2 pistes de voleibol, 1 pista de futbol sala, 1 pista d’handbol i un gran escenari. Tot obert al públic i amb la possibilitat de reservar qualsevol dels seus espais esportius.

Aquesta oferta familiar es completa amb activitats esportives programades per als caps de setmana on les famílies poden apuntar-se, com els tornejos de pàdel, etc.

Restaurant i cafeteria

La cafeteria i el restaurant estan oberts tots els dies per a gaudir de tranquils desdejunis, rics esmorzars, aperitius al sol i menjars i sopars.

Amb una gastronomia basada en productes frescos de mercat, i una combinació de plats valencians i internacionals. Ofereix una àmplia carta i la possibilitat de crear menús tancats per a grups. També compta amb menús infantils.

Els caps de setmana proposen sopars temàtics amb diferents actuacions i música en directe.

La seua cafeteria amb vista al jardí i diferents zones de terrassa, fa possible que en aquests dies puguem gaudir de manera segura d’estar amb amics i família.

A més el restaurant també compta amb el servei de monitors infantils durant tot el dia.

 

Esdeveniments premium

Els esdeveniments i celebracions també tenen cabuda en aquest nou espai. Aquestes excepcionals instal·lacions compten amb diversos salons per a organitzar qualsevol celebració.

Disposen de multitud de possibilitats, organitzant al 100% el teu dia més especial. Compta amb personal en exclusiva per a la preparació de cada esdeveniment.

Són especialistes en aniversaris infantils, comunions i batejos, a més també proposen festes de pijames infantils o festes de majoria d’edat.

Els seus espais tenen tot el necessari per a cada esdeveniment, decoracions personalitzades, escenaris, diferents distribucions…

Totes les instal·lacions mantenen les normes i seguretat contra el Covid-19, en cadascuna de les zones s’han creat protocols d’actuació per a aconseguir espais 100% assegurances.

Xarxes socials:

Twitter:@resortmcamarena

Facebook: @studentsresortmcamarena

Instagram: @studentsresortmascamarena

Web:  www.resortmascamarena.es 

Contacto: eventos@mascamarena.es 

Teléfono: 961 814 655

Imprimir article
Comenta aquesta notícia