El departament municipal d’Educació de Bétera ha instal·lat en els centres educatius IES Les Alfàbegues i CEIP Lloma del Mas un total de 4 aparcabicis.

Aquests aparcabicis, que s’han instal·lat en l’IES Els Alfábegues i en el CEIP Lloma del Mas i que està pendent s’instal·len en el Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, estan col·locats en les entrades als centres sent uns elements imprescindibles per al foment de la mobilitat entre l’alumnat.

La finalitat és inculcar entre els més joves la importància d’utilitzar un mitjà de transport més ecològic, net, sostenible i econòmic, per a convertir Bétera en més sostenible i facilitar la mobilitat urbana.

Aquesta aposta es realitza directament en els centres escolars que s’han adherit a la proposta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia