Es tracta d’una proposta de transport públic que servisca per a facilitar la comunicació entre Bétera i Olocau per mitjà d’aquest servei.

La idea és facilitar la connexió entre si, de les diferents urbanitzacions existents en la  carretera CV333, que uneix Bétera amb Olocau, El Brucar, Les Pinedes, Porta-Coeli, Pedralvilla, La Lloma, així com les que es troben en el camí Paterna, Urbanització Camí Paterna, Torre en Conill i Más Camarena.

Amb aquest projecte es tracta de facilitar, que els joves en edat d’estudiar, persones adultes i, en general, tota la ciutadania, puguen accedir per mitjà del transport públic, als serveis públics (Institut, Centre de Salut…), així com a altres línies de la xarxa de transport urbà i interurbà (FGV,BUS, etc.)

Entenem que aquesta proposta podria ser duta a terme per l’Agència Valenciana de Mobilitat.

Des de la *AA.*VV. esperem que la proposta una vegada revisada i ordenada siga admesa i puga passar a la següent fase, que és la fase de suports i que necessitaria almenys el suport de 100 persones registrades en GVA Participa, a fi de poder passar a l’última fase que seria la de votació del projecte.

En Bétera a 13 de maig de 2021. Associació de Veïns del Camí Paterna.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia