Aquest cap de setmana continua la programació cultural de Bétera. Així, aquest dissabte 15 de març tindrà lloc l’espectacle de Nacho DiagoHoudini y la habitación cerrada“. Serà a les 18.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera. L’entrada és gratuïta. No obstant això, el aforament és limitat adoptant les mesures de seguretat establides en matèria de sanitat.

En 1916 va passar alguna cosa que va marcar la vida de Harry Houdini. alguna cosa que ell va tractar d’ocultar i que acaba d’aparéixer escrit en un diari amagat en una dels caixes de màgia que usava en els seus espectacles després de ser adquirida en una subhasta.

Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no sols com a mag i per les seues grans fuites sinó per la seua lluita contra tots els timadors i estafadors que a principis del segle XX asseguraven poder tindre contacte amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos relacionats amb el paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d’ells…a tots…menys un.

L’espectacle reunirà diferents llenguatges: teatral, audiovisual, videomapping, marionetes, màgia. Buscant la relació entre teatre i màgia i amb la intenció de fer un salt del xicotet format al mitjà-gran format. Amb una escenografia funcional i que ens guie al propòsit final de l’espectacle: que a través del “misteri” descobrim el plaer d’investigar amb la “curiositat” com a motor i amb una història real com a base.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia