Els nostres lectors, aficionats a les Xarxes Socials, ens ha fet saber que hi ha un usuari de la Xarxa Social Tik Tok que realitza vídeos “curiosos” sobre la zona de Bétera i el Camp de Túria.

Aquest Tik Toker compta ja amb més de 3 milions de subscriptors, sota el nic @ultimosobreviviente (clic ací).

Pel que hem pogut llegir i en conten els nostres lectors, aquest Tik Toker ha creat amb el seu perfil una espècie d’historieta de ciència-ficció. Se suposa que està en una dimensió atrapat entre 2021 i 2027 en la qual no hi ha ningú, ni persones ni animals. De fet, sembla que alguns es van gravar durant el confinament.

El que sembla curiós que en alguns dels vídeos es pot apreciar una conducció temerària i en uns altres apareix la caserna de la Guàrdia Civil de Bétera, on entra amb claus i puja a un vehicle oficial.

Jutgeu per vosaltres mateixa, a través dels següents vídeos:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia