Aquest diumenge, 16 de maig, el Jardí del Club Social de la Urbanització Mas Camarena de Bétera acollirà l’espectacle d’Arts Escèniques de titelles “El Mago del Bosque Encantado” de Rut Calleja – COCO TEATRE, sota la direcció d’Eva Bau. Aquest esdeveniment donarà principi a partir de les 12.00 hores.

L’accés als esdeveniments culturals és gratuït i l’aforament és limitat adoptant les mesures de seguretat establides en matèria de sanitat.

Què els ocorre als mags del bosc? Es reuniran tots ells perquè sembla ser que en un futur molt pròxim, la màgica fantasia dels contes podria estar en perill. I sense aqueixa fantàstica màgia els xiquets no podran somiar a les nits. Però per què està en perill la màgica fantasia dels contes?

La companyia de teatre Coco Teatre treballa des de 1994 amb diferents disciplines artístiques, estimulant el desenvolupament i coneixement dels més xicotets. I és que aquesta agrupació teatral se centra en la felicitat dels xiquets, ja que mereixen ser xiquets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia