El Complex Educatiu Mas Camarena ofereixen 10 cursos d’estiu tots ells han sigut pensats i planificats dins de les mesures sanitàries i de seguretat contra el COVID.

Mas Camarena Summer Experience” compta amb diversos programes adaptats a cada edat amb temàtiques diferents,  i diversos d’ells íntegrament en anglés.

Un altre dels seus programes estrela són els seus “Campus esportius Específics” les noves zones esportives de la seua Resort donen la possibilitat de perfeccionar el teu esport favorit en les millors instal·lacions i amb grans professionals de l’esport.

Dirigit a xiquets des dels 4 mesos fins als 16 anys. 

Aquest súper estiu comença el 28 de juny fins al 30 de juliol, amb possibilitat de menjador.

El seu programa “English Summer” íntegrament en anglés s’ha creat per a cada edat una temàtica diferent i adaptada al que més els agrada. Podràs ser artista, detectiu, superheroi, actor de cinema, viatger en el temps, cantant… Estan pensats perquè els xiquets descobrisquen, investiguen i realitzen activitats diferents cada dia. Aquesta varietat persegueix fomentar l’interés i la curiositat a través d’experiències actives.

Els grups són reduïts i per nivells. Cada activitat està creada per a entretindre i divertir als xiquets, però enguany s’ha afegit un requisit més que les mesures de seguretat i sanitàries siguen també una prioritat en l’estiu Mas Camarena.

Per als més xicotets des de 4 mesos fins a 3 anys té preparat un curs exclusiu, amb especialistes d’Infantil, el seu “Baby Summer” és un moment ideal per a iniciar als xicotets en el col·le. Aconseguint una adaptació progressiva per a l’inici al setembre. Un curs divertit amb sessions d’anglés, jocs dirigits, conta contes, estimulació multisensorial, música, marionetes…i per descomptat una mini piscina, per a tindre un estiu molt refrescant. Aquest curs compta amb 2 professors per aula perquè els més xiquets reben una atenció personalitzada.

Campus multiesport

Mas Camarena reuneix totes les condicions per a realitzar un dels campus esportius més complets de València. Es planifica perquè cada dia siga diferent, uns dies es realitzaran activitats multiesport en el centre esportiu del col·legi, faran bàsquet, pàdel, tennis, futbol, hoquei, judo, futsal… i dos dies s’aniran al Resort Mas Camarena per a practicar futbol i atletisme.

L’esport per a Mas Camarena és molt més, per això comptarem amb visites d’esportistes d’elit que vindran a passar un matí per a explicar-nos els valors i habilitats que transmeten la realització de qualsevol activitat física. I perquè siguen encara més complet li sumem classes s’anglés.

Dos dels seus programes es realitzen en Mas Camarena Students’ Resort and Sports Centre

Activa’t amb el programa  “ActivaSummer” dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys. Està dissenyat per a abastar activitats culturals, esportives i tecnològiques en unes instal·lacions immillorables.

  • Hoquei, Handbol, Bàdminton, Vóley, Futbol, Basket, paddel surf…
  • Tallers mediambientals, cinema fòrum, teatre, speech, primers auxilis…
  • Art digital i fotografia, E-games, música digital, teambuilding, scaperoom…

Perfecciona el teu esport favorit

Però si la teua passió són els esports i vols perfeccionar-los aquest estiu han preparat 6 campus específics de tennis, pàdel, futbol, vóley, basket i gimnàstica rítmica.

En els quals podràs perfeccionar la teua tècnica, conéixer nous estils, treballar en equip i tot en les millors instal·lacions esportives i de la mà de grans professionals esportius.

A més les instal·lacions recentment inaugurades les seues 6 pistes de tennis de terra batuda, 2 pistes ràpides i 6 pistes de pàdel, més les seues 3 pistes de bàsquet cobertes compten amb tot el necessari per a la pràctica de l’esport. A més en aquests campus tenen preparat sorpreses molt refrescants per a tots els joves esportistes.

Tot el material i la línia creativa de cadascun d’aquests cursos està dissenyada pel professorat Mas Camarena. La diversió va guiada per professors bilingües que crearan un ambient on prevalen els valors de companyonia, amistat i convivència siguen prioritat.

Mas  Camarena també compta amb un protocol amb totes les mesures sanitàries i de seguretat contra el COVID, creant uns espais segurs per a cada programa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia