La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, juntament amb la Delegada del Govern, Gloria Calero i l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha visitat aquest diumenge la central de la policia local d’aquesta localitat per a analitzar el dispositiu de seguretat d’aquesta finalitat de setmana, primer després de la fi de l’estat d’alarma.

“Normalitat i satisfacció”, com ha assenyalat Gabriela Bravo són les dues paraules que defineixen el balanç que han fet aquest matí les forces i cossos de seguretat que han treballat de manera coordinada durant el cap de setmana. “Hem tingut més afluència, però malgrat això no hi ha hagut cap incident i totes les persones que han arribat al litoral han complit les mesures vigents en la Comunitat Valenciana”, ha destacat la consellera.

Gabriela Bravo ha agraït “el magnífic treball” que estan realitzant els cossos i forces de seguretat, així com a les policies locals i ha destacat l’esforç dels ajuntaments que han sigut capaços de transmetre a tota la societat que “els valencians i valencianes són ciutadans responsables, solidaris que han assumit la gravetat d’aquesta pandèmia”. La convocatòria de les juntes locals de seguretat com ha assenyalat la consellera “ha sigut un element bàsic al costat del gran exemple que els valencians i valencianes estan donant a Espanya i a Europa de responsabilitat, civisme i solidaritat”.

La titular de justícia ha subratllat que els valencians i les valencianes són ciutadans “responsables i solidaris, que han assumit la gravetat d’aquesta pandèmia, i que preferim estar vius a una socialització inadequada”, ha assenyalat. “Tothom serà ben acollit en la Comunitat Valenciana però el compliment de les normes és bàsic. Aquest cap de setmana la Comunitat Valenciana ha donat exemple, exemple de treball entre les forces de seguretat i de ciutadania i necessitem continuar complint les normes per a continuar avançant en aquesta desescalada”, ha conclòs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia