Aquest pròxim dissabte, 22 de maig, es realitzarà una Master class de Dj a Bétera de la mà de Dj Saxe. Aquesta jornada tindrà lloc de 17.00 a 19.00 hores en l’Aula jove, ubicada en l’antiga escoleta de Josefa Guardiola (carrer Sant Lluis, 14).

Aquesta activitat és presencial i gratuïta. La iniciativa s’emmarca dins el Projecte Anual de Cultura Urbana 2021, posat en marxa per l’àrea de Joventut municipal de Bétera amb la participació del col·lectiu Nacidos de la tierra.

Qui desitge participar pot inscriure’s fins divendres, 21 de maig, fent una captura del codi QR del cartell o visitant la pàgina de nacidosdelatierra.com/Betera2021: clic ací.

Qui desitge obtindre més informació també pot enviar un correu a joventut@betera.es o cridar al telèfon: 647 380 310.

Nacidos de la Tierra” és un grup format per Kasú (Lima/Perú), Meser (València/Espanya) i El Expecialista (Córdoba/España).

Va iniciar la seua carrera en 2006, quan Kasú, Meser i Malakai (productor i Dj britànic) es van unir per a la realització d’un primer treball en comú. Aquesta mescla d’orígens i estils individuals, que cadascun portava amb si, els va portar a formalitzar l’agrupació amb un nom que havia de transmetre la seua filosofia i la peculiaritat que cada integrant procedisca d’un lloc diferent del planeta, d’ací el nom de “Nacidos de la Tierra“.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia