El Club de Bétera va obtindre el segon lloc de clubs en la general

Diumenge passat 16 de maig es va celebrar en la piscina de Catarroja el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de les categories benjamí i aleví, en el qual el Club Natació SOS Bétera va obtindre el 2o posat en la classificació general amb 555 punts, així com un total de 17 medalles entre totes dues categories.

Del total de medalles, 9 van ser d’Or, 4 de plata i 4 de bronze, tant a nivell individual com en proves d’equips, i cal destacar la participació de la socorrista Marta Campos, que va obtindre medalla d’or en totes les proves individuals aleví femení.

Per a aquest Campionat autonòmic, organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme, estaven inscrits un total de 80 nadadors de les categories aleví i benjamí, dels quals 18 representaven al CN SOS Bétera. A més del trofeu autonòmic, també va servir com a Jornada de Lliga Nacional.

Els nadadors van estar acompanyats pels entrenadors Borja Fabregat i Víctor Cebrián.

Des del Club han volgut destacar el gran campionat realitzat i felicitar a tots els seus participants sense excepció, a més dels èxits individuals i d’equip, que són el resultat d’una gran faena.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia