Els veïns i veïnes d’entre 16 i 25 anys de Bétera que ni estudien ni treballen poden ara incentivar el seu desenvolupament personal i social, així com impulsar el seu reingrés al món educatiu que possibilite el seu coneixement i preparació per a la inserció laboral. I és que l’àrea municipal de joventut ha llançat ara el projecte Joves Promeses (JOPRO).

La finalitat d’aquesta iniciativa és que la població més jove dispose de noves opcions formatives a través d’un coach-orientador que els acompanyarà durant el procés.

Aquesta iniciativa q és totalment gratuïta i els joves de Bétera es poden inscriure a través del mail juventud@betera.es i del telèfon 647 380 310.

Els participants d’aquest projecte treballaran l’autoestima, la intel·ligència emocional, l’autoconeixement, la motivació, l’autonomia, la gestió del temps, així com també, les habilitats socials, la intel·ligència interpersonal, la comunicació, el treball en equip, la resolució de conflictes i la participació en el municipi.

El programa està pensat perquè es realitze en grups de 10 joves, agrupats segons edats i necessitats, per a treballar el creixement personal a partir del qual s’elaborarà un pla de vida, un camí real, perquè aconseguisquen els seus objectius, metes i somnis.

La metodologia que segueix JOPRO és totalment pràctica i es realitza baix la premissa “s’aprén fent, i si emociona, es recorda sempre”. A través d’aquest projecte es desenvolupen activitats, tallers, dinàmiques, excursions, visites a empreses, debats i col·laboracions que els fan créixer personal i professionalment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia