La comissió gestora dels processos d’accés i preinscripció en les universitats públiques valencianes ha fixat els dies 8, 9 i 10 de juny les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), mentre que la convocatòria extraordinària se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol.

Els estudiants hauran d’estar en possessió del títol de Batxiller o títol de tècnic de cicle formatiu de grau superior per a presentar-se a les proves, i podran conéixer el resultat dels seus exàmens el dia 18 de juny a partir de les 14.00 de la vesprada en convocatòria ordinària, i a partir del dia 14 de juliol de 2021 la convocatòria extraordinària.

El període de revisió abastarà tres dies, que aniran del 21 al 23 de juny per als centres de les províncies de Castelló i València, mentre que els dies 21, 22 i 25 de juny per als centres educatius de la província d’Alacant, Les dates de revisió de qualificacions en convocatòria extraordinària seran els dies 16, 19 i 20 de juliol.

Per als estudiants provinents de Batxillerat, la nota d’accés a la universitat serà la mitjana ponderada del 60% per a la qualificació final de Batxillerat i el 40% per a la nota de la fase obligatòria de la PAU.

Quant als alumnes de cicles formatius de grau superior, la nota serà la qualificació del cicle formatiu més la nota de la fase obligatòria de la PAU, amb la mitjana ponderada establida per normativa.

D’altra banda, aquells estudiants estrangers o amb Batxillerat internacional hauran d’acreditar la seua qualificació d’accés a la Universitat, i en cas de països sense conveni, hauran de realitzar una prova o sol·licitar a la UNED la corresponent acreditació.

Finalment, l’accés a la Universitat d’estudiants amb la PAU aprovada prèviament, amb estudis de Batxillerat corresponents al sistema educatiu anterior, titulats i majors de 25, 40 o 45 anys, es realitzarà d’acord amb les seues pròpies normatives.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia