A través de les Xarxes Socials municipals oficials i el Ban de l’App Betera en línia s’ha anunciat aquest dimecres que, a partir del pròxim dilluns, 24 de maig, Casa Nebot serà centre de vacunació massiva a Bétera. El consistori de la localitat ha posat a disposició de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública aquestes instal·lacions per a les vacunacions en el municipi contra la Covid-19.

Fa unes setmanes, Betera.com ja ho va anunciar després que el regidor de Compromís Joano Baudés ho preguntara en el Ple Ordinari de maig i el regidor municipal de Sanitat, Carlos Abad, ho explicarà amb detalls: clic ací.

Les veïnes i veïns de Bétera, Serra i Nàquera podran ser citats per a vacunarse en aquest centre, ubicat al carrer de l’Estació, 5.

Únicament hauran d’acudir els ciutadans que hagen sigut citats per Salut Pública, a través de missatge mòbil (SMS).

Les persones citades hauran d’acudir al centre en la data i l’hora indicada. A més, caldrà portar la targeta sanitària individual (Targeta SIP) i el missatge rebut en el mòbil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia