Diumenge que ve, 23 de maig, la companyia de circ El Fedito oferirà l’espectacle de “Oyun” a Bétera.

Serà a les 12.00 hores en el Passeig de l’Albereda del municipi.

El Fedito és el nom artístic i nom de la companyia de Federico Menini.

Menini és un artista de circ argentí resident a Espanya. El Fedito és un malabarista d’idees arquitectòniques inimaginables i particulars.

Compta amb una experiència de més de 15 anys en el món del circ on a més d’especialitzar-se com a malabarista ha adquirit coneixements d’altres disciplines com a funambulisme, equilibris, teatre, clown, acrobàcies, màgia còmica, dansa experimental…ha treballat amb diverses companyies, i ha creat els seus propis espectacles.

Oyun, espectacle de creació pròpia, ha girat amb èxit per multitud d’escenaris a nivell nacional i internacional, i ja ha obtingut diversos premis a Espanya:

  • 2º Premi Circada 2018 (Sevilla)
  • Premi Festival Circarte (Alicante)
  • Premi Festival Kaldearte (Vitoria)
  • Premi Festival Nosolocirco (Cáceres)
  • Premi Jaén Paraíso Interior (Jaén)
  • Premi Festival Circaire (Mallorca)

Oyun és el resultat d’anys d’investigació i experimentació amb diferents disciplines artístiques: escultura, dibuix, poesia visual, fotografia, arquitectura, música, pintura, teatre, circ…

En Oyun (del turc “joc”) les olles, cassoles, cassons, pilotes i altres elements quotidians es converteixen en protagonistes en mans del malabarista. Un espectacle de malabars i equilibris per a tots els públics que combina en escena una cuidada tècnica amb una atractiva escenografia i la interacció amb el públic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia