(EFE) L’empresa Sacyr ha conclòs les obres d’ampliació de l’Autovia del Túria. Aquestes actuacions formen part de la segona fase del contracte de concessió de les autovies CV-35 i CV-50 i en les quals la companyia ha realitzat una inversió de 35 milions d’euros.

La concessionària de l’autovia està participada en un 56,4% per Sacyr Concessions i en un 43,6% pel fons d’inversió 3i Managed Infrastructure Acquisitions.

L’ampliació de la CV-35 ha abastat la construcció d’un tercer carril en tots dos sentits de 6,5 km entre Pobla de Vallbona i Llíria i el desdoblament de la calçada en 15,4 km entre Casinos i Losa del Obispo, segons han explicat en un comunicat.

Aquests treballs permeten millorar la connectivitat de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana amb les comarques interiors de Rincón d’Ademuz i Els Serrans amb una via de gran capacitat.

L’autovia del Túria, en explotació des d’agost de 2008, té un peatge en ombra i el seu principal eix -de 49,4 km- connecta la ciutat de València amb el municipi de Losa del Obispo (CV-35).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia