S’acosta el final del Curs 2020-21, un curs molt complicat que ha mantingut a xiquets i joves pràcticament a casa, sense activitats a l’aire lliure. Però amb l’estiu i la millora en la situació de la pandèmia… Ha arribat el moment de què gaudisquen al màxim de l’estiu!.

L’equip de Students’ Resort Mas Camarena (Bétera) ha preparat del 28 de juny al 30 de juliol diferents Campus en els quals els participants experimentaren amb multitud d’activitats i també perfeccionaran les diferents modalitats esportives. Tots ells complementats amb visites d’esportistes d’elit, tallers, piscina i molt més.

Activa Summer

Activa’t amb el programa  “Activa Summer” dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys. Està dissenyat per a abastar activitats culturals, esportives i tecnològiques buscant un estiu ple de noves experiències. A més té la possibilitat de triar el campus per setmanes.

  • Hoquei, Handbol, Bàdminton, Vóley, Futbol, Basket, paddel surf…
  • Tallers mediambientals, cinema fòrum, teatre, speech, primers auxilis…
  • Art digital i fotografia, E-games, música digital, teambuilding, scaperoom…

Campus de Fútbol 

Els camps de futbol 8 i futbol 11 del Resort acolliran un estiu més el Campus del Futbol del 28 de juny al 23 de juliol per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys.

Els participants tindran entrenament de tecnificació, habilitats específiques de futbol, visites d’esportistes d’elit, tècnica individual i col·lectiva, piscina, activitats d’oci i molt més.

Campus de Basket

Els entrenadors del València Basket seran els encarregats d’impartir aquest campus que es desenvoluparà del 28 de juny a el  30 de juliol en el nou pavelló multifuncional del Students’ Resort Mas Camarena.

Els participants estrenaran les noves pistes de bàsquet en les quals rebran sessions diàries d’entrenament amb treball per nivells i una secció de treball

específic.  Ho complementaran amb jocs i concursos com 3×3, 1×1, tirs lliures…També es realitzaran altres activitats d’oci, com a piscina, rocòdrom…

Campus de Tenis i Pàdel

Si teniu algun tennista a casa, aquest és el campus ideal. Les nostres 6 pistes de terra batuda són l’escenari perfecte perquè els joves esportistes aprenguen o milloren el seu joc a les ordres dels entrenadors de Gtennis Academy.

I si prefereixen la pala a la raqueta, el Campus de Pàdel tindrà lloc en les pistes panoràmiques recentment estrenades.

Tots dos campus es complementen amb xarrades formatives, jocs d’equip, desenvolupament de valors de l’esport, activitats d’oci i piscina. Tot això del 28 de juny al 30 de juliol.

Campus de Gimnàstica Rítmica 

Les pistes del Pavelló Multifuncional són perfectes per al Campus de Gimnàstica Rítmica dissenyat per a alumnes de 4 a 16 anys.

Del 28 de juny al 9 de juliol les participants milloraran la seua tècnica corporal. Aprendran coreografies, ballet, tècniques d’aparells, visionaran vídeos de les campiones d’Europa i fins dissenyaran els seus mallots. Tot acompanyat de moments en la piscina i activitats d’oci.

Campus Vóley

La jugadora de la Selecció Espanyola de Voleibol, María Schlegel, serà l’encarregada d’impartir la primera setmana de tecnificació del Campus de Vóley dirigida a alumnes d’entre 12 i 16 anys.

El campus continuarà altres 2 setmanes més, aquesta vegada per a alumnes d’entre 10 i 16 anys en la nova pista de vóley del Students’ Resort Mas Camarena on se celebraran xarrades d’esportistes d’elit, competicions, activitats d’oci i refrescants banys en la piscina.

7 opcions d’estiu perquè tries la que més s’adapte a les teues preferències. T’apuntes? És el moment de reservar la teua plaça i gaudir d’un estiu únic en un entorn únic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia