L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha llançat un concurs entre titulars de Carnet Jove en el qual sorteja 3 caps de setmana per a quatre persones en l’alberg juvenil La Marina, a Teulada-Moraira.

En aquesta iniciativa poden participar des del 21 de maig i fins al 25 de maig, a les 23.59 hores, joves residents en la Comunitat Valenciana que tinguen entre 18 i 30 anys d’edat, amb el Carnet Jove en vigor.

L’objectiu és premiar a joves titulars de la credencial jove europea residents en la Comunitat Valenciana i recordar que el Carnet Jove inclou el carnet de alberguista internacional.

La mecànica és senzilla i les persones usuàries hauran d’esmentar 3 persones en comentaris del post del sorteig a través d’Instagram. També es podrà seguir a l’IVAJ i compartir el post en els seus ‘stories’ esmentant l’IVAJ

Cadascun dels premis inclou allotjament per a 4 persones en l’alberg La Marina de Teulada-Moraira amb pensió completa, des del sopar del divendres 28 de maig fins al menjar del diumenge 30 de maig.

L’IVAJ publicarà el nom de les tres persones guanyadores en les seues Stories el 26 de maig i comunicarà per missatge directe que han sigut seleccionats per a gaudir del cap de setmana en l’alberg juvenil.

Tant les persones guanyadores com els seus acompanyants hauran de ser titulars de Carnet Jove.

L’IVAJ actualitza promocions i ofertes especials a través d’una llista de distribució de Carnet Jove amb 3.150 usuaris i usuàries i dels seus perfils en les xarxes socials.

El programa Carnet Jove de l’IVAJ es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 30 països de l’entorn europeu que conformen l’Associació del Carnet Jove Europeu (*EYCA).

Qui desitge més informació poden consultar consultar ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia