En la A-7 a l’altura de Bétera (sentit Barcelona), el incendi d’un camió ha provocat des de primera hora d’aquest divendres un embós quilomètric.

Segons ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT), el succés va ocórrer durant aquesta matinada, al voltant de les 2.20 hores, i encara que el vehicle ja havia sigut retirat de la via, els treballs d’aquest matí per a arreglar el ferm, danyat per les flames, han obligat a tancar els carrils dret i central de la citada via. Tot això, ha ocasionat un embós que ha arribat a superar els 12 quilòmetres.

Així mateix, en la mateixa via i a l’altura de Bétera, però en sentit Alacant, també s’ha registrant un embós de més de 7 quilòmetres a causa del «efecte tafaner», segons han explicat des de la DGT.

Finalment, i a conseqüència de tot això, la V-30 també ha registrat 5 quilòmetres de circulació irregular a l’altura de Paterna i en sentit creixent de la quilometració cap a la A-7.

D’altra banda, cal recordar que dilluns passat, un altre accident entre un camió de mercaderies i un turisme en l’autovia A-7, en el terme municipal de Bétera, a l’altura del barranc del Carraixet, també va produir cues de fins a 12 quilòmetres. És a dir, sis quilòmetres en tots dos sentits. Segons fonts de la DGT, el sinistre no va ocasionar danys personals i es desconeix la causa d’aquest.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia