El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar aquest dijous que a partir del mes de juliol començarà la vacunació contra el coronavirus de les persones d’entre 30 i 40 anys, i ha assegurat que el procés d’immunització “no pararà ni al juliol ni a l’agost”.

Puig es va pronunciar així aquest dijous en la sessió de control en Les Corts Valencianes, on la nova síndica del PP, Eva Ortiz, li va preguntar com valora la situació de crisi que pateixen els valencians.

El president ha destacat que la vacunació contra la covid-19 ha aconseguit ja “una velocitat de creuer” en la Comunitat Valenciana, on tots els majors de 80 anys ja estan immunitzats, i on ja s’ha vacunat amb almenys una dosi a les persones de 70 a 79 anys (el 65% ja amb la pauta completa).

Ha explicat que la setmana que ve s’acabarà de posar almenys la primera dosi als majors de 60 anys i ha recordat que aquesta setmana s’ha començat a vacunar als majors de 50 anys, mentre que està previst que a partir del 17 de juny s’inicie la inoculació en els majors de 40 anys.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia