Estàs cansat d’esperar en llargues cues o pagar de més?

Tindre qualitat en el teu servei de salut és poder decidir entre més de 42.000 professionals de totes les especialitats, tindre més de 600 hospitals i centres mèdics en tota Espanya, a més de tindre una àmplia gamma de cobertures amb un descompte extra de fins a un -30% en la seua contractació.

Actualment la sanitat pública es troba saturada a causa del Covid-19, per la qual cosa és possible que no puguen donar-nos els serveis tal com els agradaria. És el moment de no sols ajudar-te a tu mateix i als teus amb una assegurança de salut, sinó també de deixar espai a la gran labor que està fent sanitat pública contra la pandèmia.

Amb aquesta varietat d’assegurances comptaràs amb pràcticament totes les especialitats mèdiques, una atenció totalment personalitzada sense presses en les consultes, sense mesos d’espera per a proves mèdiques, diagnòstics o simplement una cita prèvia.

A més, contractar amb nosaltres té un gran avantatge ja que no treballem per a cap companyia. Primer t’escoltem entenent què necessites. Seguidament, comparem les companyies més importants com Sanitas, Adeslas o ASISA i, finalment, t’oferim el millor preu del mercat i les cobertures que millor s’adapten a les teues necessitats.

A més, si contractes enguany, comptes amb un descompte exclusiu de fins a un -30% i unes pales de platja de regal per a aquest estiu! I si eres soci de la cooperativa, encara tens un descompte extra només per a tu.

La salut de qualitat que mereixes la pots trobar ací, en C/ Trinquet, 4 | 46117 – Bétera (Valencia).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia