El perfil de Xarxes Socials “Bétera Enfurecida” ha llançat el seu I Concurs Fotogràfic amb el nom “Passejant Bétera amb ulls curiosos“.
Segons indica aquest perfil “És tot un goig tornar a passejar Bétera, dins d’esta vida que poc a poc anem recuperant, passejos que ens valen per observar el batec d’un poble que lluita per continuar sent. Passejos per gaudir dels nostres llocs emblemàtics, de la nostra història, del nostre progrés, passejos que omplin els nostres passos de multitud de records, i passejos que a voltes ens sorprenen perquè després de caminar-lo mil vegades encara descobrim coses que ens enamoren”.
Per aquest motiu, des de Bétera Enfurecida han organitzat el seu I Concurs FotogràficPassejant Bétera amb ulls curiosos” i  conviden a les veïnes i veïns a que mostren els llocs que més els agrade, que més els hi haja sorprés, llocs que els òmpliga de records o allò que vulguen del seu poble.
Qui desitge participar tindrà  que enviar-los la fotografia, fent menció al nom del concurs i amb un títol. Des de ja i  fins al 15 de Juny hi ha de temps. El 16 de juny faran una publicació amb totes les fotografies participants, els quatre guanyadors seran per votació popular.
Com sempre, des de Bétera Enfurecida han fet el possible per recolzar la nostra hostaleria, i ara continuen fent-ho. Per aquest motiu, hi hauran 4 fotografies guanyadores i els autors d’aquestes seran premiats amb un esmorzar per a dues persones al bar que trien de Bétera.
Des de Bétera Enfurecida, com des de Betera.com us animem a participar i a difondre aquest concurs, ja que junts fem poble.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia