Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, el pròxim 28 de maig, el departament de Dona i Igualtat de Bétera ha organitzat una jornada d’activitats destinades a fomentar el benestar de les dones de Bétera.

La jornada es realitzarà en el Saló de Plens del Castell del municipi (c/Eugenio Aloy 1A).

Aquesta començarà el divendres 28 a les 11.00 hores amb el Taller de Teatre i Risoterapia “A riure en moviment”.

En aquesta ocasió, s’ha proposat un Taller pensat per a jugar, riure i al mateix temps, prendre consciència dels problemes socials. Aquesta activitat està destinada a totes les edats.

Posteriorment, a les 16.30 hores, està prevista la xarrada-debat “Alimentació saludable per a totes” en la qual al costat de la nutricionista Tania Gil es reflexionarà sobre com afecta la diferent socialització de dones i homes en la nostra salut i cures en el dia a dia. A més a més, es realitzarà una aproximació als diferents aliments i hàbits alimentosos, ateses les diferents etapes vitals de les dones, sobretot a partir dels 45 anys.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia