El punt Ecomòbil es troba a Bétera aquesta setmana fins al pròxim dimecres 26 de maig.
L’horari  és de 08.00 a 14.00 hores en l’Avinguda País Valencià amb el carrer Francesc Peris i Valls.
Així mateix, el pròxim 14, 15 i 16 de juny, tornarà al mateix punt d’ubicació.
Els veïns poden portar residus voluminosos o vells que no es poden dipositar en els contenidors urbans a aquestes unitats mòbils.
La finalitat d’aquest servei és ajudar a portar una adequada gestió dels residus especials i a protegir la salut i el medi ambient. L’objectiu és que els veïns puguen reciclar objectes vells i residus especials que no es poden portar als contenidors groc, verd i blau.
El Consorci València Interior gestiona el Tractament i els Ecoparcs de 61 municipis de 5 comarques de la Comunitat Valenciana, el Camp de Túria, la Foia de Bunyol-Xiva, la Plana Utiel-Requena, La Serrania i el Racó d’Ademús.
Una de les seues principals iniciatives és aquest Ecomòbil que recorre alguns municipis de la comarca. A més a més, Bétera compta amb un ecoparc (Polígon Industrial) obert de dilluns a dissabte.
A l’ecoparc es deu portar tot el que no ha d’anar al fem: Olis comestibles, cartutxos de tinta d’impressió, bateries, piles, xicotets aparells elèctrics, bombetes de baix consum, fluorescents, televisors, frigorífics, grans electrodomèstics, mobles i estris, residus voluminosos (plàstics, fusta, metalls, matalassos…, roba i calçat, olis de motor, filtres d’oli, restes de pintura, esmalts i vernissos, envasos buits de tòxics de la llar, radiografies, pneumàtics fora d’ús, enderroc d’obres menors, vidre pla… A més a més, també es pot portar envasos lleugers, envasos de vidre i paper i cartó.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia