Els nadadors es van enfrontar a proves d’aigua i d’arena amb un clima advers

El passat cap de setmana es va celebrar al Campello la I edició del Ocean & Beach Full Life Guard organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme. El Club Natació SOS Bétera va estar representat per 7 socorristes, dels quals Lola Caballero va obtindre la 1a posició en totes les proves d’aigua femenines i Eva Carrasco la 4a, mentre que en la modalitat masculina Borja Fabregat Aloy va quedar en tercera posició. Pel que respecta a les proves d’arena, en la puntuació final Borja Fabregat va obtindre un 3r posat i Víctor Cebrián 4t.

L’equip del C.N. SOS Bétera estava compost per Borja Fabregat, Dani Rodes, Victor Cebrián, Pablo Carrasco, Eva Carrasco, Rebeca Crespo i Lola Caballero, acompanyats pel seu entrenador Miguel Ángel Sinisterra.

En la primera jornada del dissabte es van disputar totes les proves d’aigua: Ocean en M, un Ocean sprint, i un Ocean convencional. Cal destacar el la classificació per a la final del Ocean M de Pablo Carrasco. Els esportistes del SOS Bétera també van aconseguir les finals de la carrera de sprint en 60 metres i en 100 metres. Pel que respecta a la segona jornada, cal destacar la classificació per a la final de banderes de Rebeca Crespo, així com les de Dani Rodes, Víctor Cebrián i Borja Fabregat.

El *Ocean és la prova estrela del nostre esport on es combina la modalitat de nadar surf, carrera de ski, carrera de taula i carrera en arena. En aquesta mena de competicions es mesura la destresa dels socorristes quant a les condicions de la mar i la capacitat de reacció en l’arena.

Aquesta competició marca l’inici de la temporada de platja, on el nostre Club es troba des de fa mesos entrenant en totes les categories. Des del Club han volgut felicitar els seus nadadors pel seu lliurament i la seua excel·lent participació, malgrat les dures condicions meteorològiques a les quals es van enfrontar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia