A finals del mes d’abril de l’any passat, un grup de veïns de Bétera llançava una proposta perquè totes i tots plantarem a la nostra casa una alfàbega i la traguérem al balcó el dia 15 d’agost, després de la suspensió de les tradicionals Festes d’Agost a causa de la pandèmia.

Mesos després, el consistori local també es va sumar a la iniciativa de tindre totes i tots una alfàbega que mostrar el dia 15. Així, es va repartir unes postals amb les llavors i les instruccions per a la seua sembra.

Per a l’ocasió es va comptar amb l’ajuda de les Obreres i Majorals 2020. Complint amb les mesures de seguretat i higiene establides, van recórrer el nucli urbà de Bétera, així com també algunes de les urbanitzacions, per a entregar pel municipi les citades postals.

Enguany, encara que la situació de la Covid-19 ha millorat, les nostres Festes Majors tampoc es realitzaran com de manera habitual. Per aquest motiu, enguany s’ha tornat a posar en marxa aquesta acció de repartir llavor. En aquest sentit, el passat dissabte 22 de maig, les Obreres i majorals 2020 van tornar a eixir al carrer per a col·laborar de nou amb la iniciativa del Consistori amb el nom “Sembra la Festa”.

La principal finalitat d’aquesta acció és posar en valor les tradicions i el sentiment que els veïns i veïnes tenen cap a la festa.

A continuació, adjuntem unes imatges de la jornada del dissabte, realitzades per les Obreres i Majorals 2020 i cedides a Betera.com:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia