Hui ens ha deixat una persona molt estimada pel poble de Bétera, en especial per aquelles i aquells que el coneixia més de prop des de fa molts anys, com és el cas de l’equip de Protecció Civil. Parlem de Raimundo Ordax de la Rosa, conegut per totes i tots com “Rai”.

Aquest és un dia molt trist per a nosaltres, perquè no només ens ha faltat un cap i company, sinó que hem perdut un amic i un pare per a molts de nosaltres. No obstant això, sempre estarà a cadascun dels nostres cors.

En l’any 2012 va iniciar la seua trajectòria en Protecció Civil de Bétera, destacant per la seua labor i gran dedicació a les veïnes i veïns del municipi. “Rai” va marcar un abans i un després en la nostra entitat, ja que era d’eixes persones que deixen la seua empremta per allà on passen.

Per aquest motiu, i pel gran buit que ens deixa, des de Protecció Civil de Bétera volem dedicar-li aquestes paraules d’acomiadament i estima. Fins a sempre Rai!

Nota de Protecció Civil de Bétera.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia