Bétera ha distribuït dispositius anti-ennuegada en els centres educatius i de majors.

L’objectiu d’aquesta campanya de l’àrea municipal Sanitat és “salvar vides”.

En total s’han repartit 17 dispositius, dels quals huit estan dirigits a població adulta, sis a població infantil i tres són d’ús pediàtric.

El lliurament s’ha realitzat als centres educatius Camp de Túria, Lloma del Mas, Marqués de Dos Aguas, La nostra Senyora del Carmen, Sant Patrici, IES les Alfàbegues, Centre d’Educació Especial AVAPACE Verge d’Agost, Escoleta Municipal Xiquets, Escoleta Municipal Josefa Guardiola i a la Llar del Jubilat de Bétera.

Així mateix, per a un correcte i adequat maneig d’aquests dispositius, dues o tres persones per centre han participat en unes jornades prèvies de formació de primers auxilis, obstrucció de Via Aèria Cos Estrany (O.V.A.C.E) i ús del dispositiu.

Aquestes jornades organitzades pel departament de Sanitat amb la col·laboració de la d’Educació, s’han realitzat en el Saló de Plens de Bétera, complint amb l’aforament i les mesures sanitàries establides en aquests moments. Així, han permés als docents, personal d’infermeria i menjador dels diversos centres educatius conéixer durant més de 3 hores com funcionen els dispositius en cas d’ennuegada i el procediment a seguir per a la desobstrucció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia