Aquesta setmana va començar el procés de vacunació massiva a l’edifici de Casa Nebot de Bétera.

El consistori de la localitat ha posat a disposició de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública aquestes instal·lacions per a les vacunacions en el municipi contra la Covid-19. També s’ha posat a la disposició de la Conselleria, conserges i personal municipal per a atendre aquest centre de vacunació. Així, els conserges i el personal auxiliar municipal reforcen i faciliten el treball en l’entrada, l’eixida i el recorregut de les instal·lacions.

D’aquesta manera, s’han emprat més de 400 metres quadrats d’espai interior en la planta baixa de l’edifici que ha sigut dividit en: una sala d’espera, una sala de vacunació, una sala de repòs, una sala de lliteres i una xicoteta sala de descans per al personal sanitari.

Les veïnes i veïns de Bétera, Serra i Nàquera podran ser citats per a vacunar-se en aquest centre, ubicat al carrer de l’Estació, 5.

Únicament hauran d’anar els ciutadans que hagen sigut citats per Salut Pública, a través de missatge mòbil (SMS).

Les persones citades hauran d’acudir al centre en la data i l’hora indicada. A més, caldrà portar la targeta sanitària individual (Targeta SIP) i el missatge rebut en el mòbil.

L’equip de Betera.com es va passar per allí ahir dimecres i va trobar-se a l’entrada amb els voluntaris de Protecció Civil de Bétera i també altres veïnes i veïns voluntaris, tal com es pot apreciar a la imatge. Aquests, s’encarreguen de comprovar si la persona va a vacunar-se i du la seua targeta SIP, entre altres, i a més disposen de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i se li pren a la persona la temperatura. Així mateix, assessoren els veïns d’on s’han de dirigir per a vacunar-se. I és que, fins a arribar a la sala d’espera on se’ls pren totes les dades, els veïns i veïnes que acudisquen a immunitzar-se recorren uns metres degudament senyalitzats on se’ls realitza el citat procediment.

A continuació, adjuntem un vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia