El sindicat CSIF va exigir ahir dijous, 27 de maig, en la concentració convocada pel comité d’empresa que es va dur a terme a les deu del matí davant l’hospital de Llíria, la renovació de tot el personal amb els denominats contractes covid. La central sindical alerta que el descens de 444 a 310 efectius per aquest tipus de contractes en el departament de salut Arnau-Llíria provocarà que a partir de l’1 de juny el nombre de zeladors d’atenció directa a malalt passe de 33 a 10 o el de personal infermeria d’unitat hospitalària, de 88 a 60.

El sindicat CSIF adverteix de la greu deterioració en l’atenció en els diferents departaments de salut que es produirà a la Comunitat Valenciana amb el cessament de 3.251 professionals sanitaris a partir del 31 de maig, quan passaran de 9.301 a 6.050 els denominats contractes covid. La central sindical demana a Conselleria que rectifique i renove tots els contractes.

La central sindical lamenta la decisió de Conselleria  de Sanitat de prescindir de 3.251 professionals  sanitaris en plena campanya de vacunació, amb la pandèmia vigent, amb la necessitat de recuperar l’atenció presencial i de reduir la demora assistencial i amb la imminència de cobrir els torns de vacances estivals.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia