Bétera ha començat a treballar en el seu Pla Urbà d’Acció Municipal (PUAM). Aquest és un document estratègic local que busca incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de cara a l’Agenda 2030 i establir les prioritats respecte a obres i serveis en l’agenda urbana municipal.

Per aquest motiu, s’ha posat en marxa un procés participatiu a través d’una enquesta per a conéixer les necessitats dels veïns i veïnes i disposar així de la informació necessària per a dissenyar un municipi més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible. D’aquesta manera, es pretén involucrar a la població en la presa de decisions polítiques del municipi.

L’enquesta pot realitzar-se a través del següent enllaç: clic ací.

Finalitzada la fase de recollida de propostes i de definició d’objectius, s’ha iniciat ara la fase de priorització de les línies d’actuació i tornen a sol·licitar la participació de la ciutadania

Entre les qüestions que s’inclouen en l’enquesta relacionades amb el PUAM es troba la millora d’infraestructures, dotacions i equipaments locals en les urbanitzaciones locals, obres de millora i ampliació de la Xarxa Vial local. També hi ha propostes en contra del canvi climàtic.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia