L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà aquest diumenge, 30 de maig, la presentació del CD “Flute Portraits, retrats flautístics“.

Flute Portraits és un nou treball gravat per Antonio Cuenca González, flauta i Ángel Torres Baello, piano. Aquest CD pretén ser una breu mostra del treball que diversos compositors contemporanis han dedicat al repertori per a flauta i piano. Així, es recopilen obres variades de diferents estils, que abasten des d’obres de tall més romàntic, a altres impressionistes, música espanyola, minimalistes…, obres compostes entre la segona meitat del S.XX (si exceptuem els Cants d’Espanya d’Oscar Esplá, de 1930) i del S.XXI. Els autors d’aquest repertori segueixen en actiu, a excepció d’Oscar Esplá que va morir l’any 1976.

El duo per a flauta i piano Antonio Cuenca González i Ángel Torres Baello, va nàixer de l’interés dels seus dos components per estudiar, interpretar i difondre la música composta per a aquesta mena de formació.

La seua primera actuació la van realitzar al novembre de 2017 en la XXXVIII Setmana de la Música a l’Auditori de la Societat Unió Musical d’Almansa. Des de llavors, han realitzat diverses actuacions en diferents ciutats i poblacions espanyoles, destacant, entre altres, algunes com la del Museu del Romanticisme de Madrid, la Setmana de Música Contemporània del conservatori d’Almansa o el Cicle de Música de Cambra de Caudete.

En els seus concerts realitzen programes monogràfics de diferent temàtica.

En aquest últim treball, el seu desig és donar a conéixer el repertori inclòs en el CD i difondre’l al màxim, ja que consideren que són obres de bella factura. Per això, pretenen que les obres incloses passen a formar part del repertori de l’instrument, tant en centres d’ensenyaments com en concerts, sent del grat de flautistes com de tot el públic al qual agrade de la bona música.

En la imatge adjunta, es pot trobar el programa de la presentació del CG que interpretaran aquest diumenge, a les 19.00 hores, en el citat auditori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia