El dia 31 de maig se celebra el Dia Mundial Sense Tabac. Per aquest motiu, des de la UPCCA de la Mancomunitat Camp de Túria, dins de la seua campanya 12 lemes, volen alertar sobre les últimes dades extretes de l’Enquesta Estudes 2019/2020.

Segons dades de l’Enquesta Estudes 2020, el tabac és la segona droga més estesa entre els estudiants de 14 a 18 anys després de l’alcohol, registrant-se que el 41,3% ha fumat tabac en alguna ocasió en la seua vida, valor que ha augmentat respecte a les dues edicions anteriors.

Respecte a l’ús de cigarrets electrònics, aquesta enquesta ens mostra que pràcticament la meitat dels estudiants de 14 a 18 anys ha utilitzat en alguna ocasió cigarrets electrònics (48,4%). Entre aquells que han fumat cigarrets electrònics, únicament un 9,7% ho ha fet per a reduir el seu consum de tabac o per a deixar de fumar, per la qual cosa observem una nova forma de consum, amb i sense nicotina.

Des de la UPCCA t’animen a prescindir del tabac, una decisió personal que aconseguirà un gran impacte beneficiós en la teva salut i del qual segur que no et penediràs.

En la UPCCA poden ajudar-te, compten amb professionals de les addiccions que et donaran suport en aquest procés. Anima’t i recorda: MILLOR SENSE FUMS!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia